Forum

Forumul Comunitatii de Practica a Femeilor Rome 

 

 

 
INSTRUMENT PENTRU DISCUTII INTERACTIVE IN CADRUL RETELEI NATIONALE A FEMEILOR ROME

 

Misto avilan!/ Bine ati venit!/ Welcome!

  • Esti o persoana a carei activitate vizeaza imbunatatirea situatiei femeilor rome?
  • Iti desfasori activitatea in domeniul incluziunii sociale femeilor rome?
  • Detii informatii despre situatia femeilor rome pe care doresti sa le impartasesti altor persoane avand interese comune?
  • Vrei sa primesti informatii cu si despre romi?
  • Esti motivat(a) sa combati discriminarea si sa promovezi respectul pentru diversitate si oportunitati egale indiferent de gen, varsta, categorie sociala, orientare sexuala, origine etnica, credinta, religie?

Inscrie-te in comunitatea nationala de practica a femeilor rome din Romania si interactioneaza cu sute de persoane care au domeniu comun de interes incluziunea sociala a femeilor rome.

Reteaua Nationala a Femeilor Rome din Romania este o initiativa a proiectului “Incluziunea sociala a femeilor rome” cofinanţat de Guvernul României şi Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 6: “Promovarea incluziunii sociale”, DMI: 6.3.”Promovarea egalităţii de şanse pe piaţa muncii” si are ca scop crearea unui cadru activ şi continuu de îmbunătăţire a cunoştinţelor şi abilităţilor în implementarea politicilor publice/proiectelor privind comunităţile de romi prin schimb de know-how, expertiză, bune practici şi identificarea în comun de soluţii viabile la problemele vizate.

Ne dorim ca Reteau Nationala a Femeilor Rome din Romania sa relaţioneze cu alte reţele şi comunităţi de practică nationale si internaţionale de gen.

Comments are closed.