INVITATIE DE PARTICIPARE

 

 

Asociatia Femeilor Rome din Romania, in parteneriat cu Centrul de Cercetare si Consultanta in Domeniul Culturii, Agentia Nationala pentru Romi si European Roma Rights Center, din Budapesta, desfasoara in perioada 2009-2012 proiectul “Incluziunea sociala a femeilor rome”, proiect finantat din Fondul Social European si Guvernul Romaniei prin POSDRU.
Printre obiectivele proiectului se numara infiintarea a 4 centre regionale la Iasi, Ploiesti, Bucuresti, Constanta unde vor avea loc sesiuni de informare, consiliere si orientare profesionala, cursuri de calificare/recalificare pentru 5000 de femei de etnie roma.
Totodata, 160 de persoane (femei/barbati, cu sau fara etnie roma) vor beneficia gratuit, in perioada 2011-2012, de cursuri:
  • Competente generale antreprenoriale
  • Expert accesare fonduri structurale si de coeziune.
Cursurile sunt autorizate CNFPA.
Aceste cursuri au ca scop:
1) Dobandirea competentelor necesare elaborarii de proiecte FSE strategice
2) Dobandirea competentelor generale antreprenoriale
3) Stabilirea unor parteneriate cu institutii/ONG-uri regionale/locale prin care sa fie promovata incluziunea sociala a populatiei de etnie roma si imbunatatirea situatiei acesteia
In speranta ca sunteti interesat/a de participarea la aceste cursuri va rugam sa completati  Anexa 1- formular de inregistrare a grupului tinta (PDF) pe care sa il transmiteti la adresa de e-mail: office@incluziuneafemeilorrome.ro.
Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la tel. 0311.054 259, fax 0378.104239 office@incluziuneafemeilorrome.ro.
Persoana de contact Elena Gaicu.

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>